Вже понад рiкою сохнуть комишi

Вера Бондаренко-Михайлова
Вже понад рікою сохнуть комиші,
Холодіють в травах срібні роси,
Вже отави полягли в покоси
І цвітуть в подвір'ях спориші.
Роздукатилась калина під вікном,
Наче дівка пишна у намисті.
Вже ясніють груші літеплом
І грибочок причаївсь у листі.