Тала вода

Евгений Рослик
Тала вода, тече з льоду та тече з під снігу.
Хочуть люди щастя й ласки, та не хочуть сміху.
Того сміху кам’яного, що усе поганить.
Того сміху серед люду, що летить та ранить.

Ще не хочуть люди горя, не хочуть померти,
Тай не хочуть злого люду, що приносить смерті.
Того люду, того люду, що несе розору,
Того люду, що взіхає на твою комору.

Того люду, що пишає горя із екрану,
З насолодою дивляє на чужую рану.
Хто для себе заробляє з пляшки алкоголю,
Словом, ділом зазіхає на чужую волю.

Хочуть люди собі щастя та своїй родині,
Хочуть мати всім здоров’я та кожній дитині.
Тала вода тече з льоду та тече з під снігу.
Хочуть люди щастя й долі, та не на потіху.