Це все у нас на Укра н

Николай Мотков
 Це все у нас на Україні
               
                Муз. М. Мотков
                Вірші М. Мотков
                Пливуть тумани, сонячні покоси,
                Рясні ранкові, смерекові роси,
                У вербах чути співи солов’їні, 
                Пливуть по небу зграї журавлині,               
                Цвіте калина, пелюстки палають,
                Яскраві квіти кольорами грають,            
                Тече Дніпро – могутні, сиві хвилі, 
                Це все у нас, у нас на Україні

                В ланах хліби зернисті колосяться,
                Казкові сни дочкам, синочкам сняться,
                Батьки дітей в колисочках гойдають,
                Онуків дідусі, бабусі пригортають,
                Проміння сонця променисто гріють,
                Всі про майбутнє, про щасливе мріють,
                Звучать пісні в Донбасі, на Волині,
                Це все у нас, у нас на Україні

                В горах трембіти і цимбали грають,
                Лаванди, едельвейси розквітають,   
                Казковий килим стелеться, плететься,
                Немов намисто українське в’ється,
                Дзвенять, лунають благозвучні дзвони,
                Стоять велично Церкви і Собори,
                Звучать щедрівки – голосисті, дивні,   
                Це все у нас, у нас на Україні

                Пісні співає голосно Родина,
                Цвіте чарівна наша Україна,
                Свята земля і мова промениста,       
                Це наша доля світла, урочиста,
                Лунає пісня у містах і селах,
                Пливе по всіх українських оселях…
                Святковий Гімн звучить по всій Країні,
                Це все у нас, у нас на Україні