Мат нка-натура чар вниця

Людмила Дубищева
Матінка-натура чарівниця,
Сплела тебе із проміння, дощу,
Сплела тебе із швидкого повітря,
Сплела тебе, тебе я бачити хочу,

Сплела тебе з тонкого павутиння,
Червоний кол*ор у калин позичив,
Зробила губи, зацілую без сумління,
Усе таємне зараз ми відключим

Снується мрія з мрією штовхаясь,
Тебе намалювали, подих мій,
Я прагну бути лиш з тобой кохаясь,
Але ти весь такий, такий якисьто... чарівний