Закрию душу

Лиса 25
Наче вкололи мені психотропні,
З'їхала з глузду моя голова.
Час, зазначений у талоні,
Доля втратами обвива.

Убите серце ніщо не лікує...
Нічого не бачу - навкруги пітьма.
Мій біль не зникає, а лише руйнує...
І тільки вітер мене обійма.

Закрию душу, закрию серце,
Витягну розум з безодні ідей...
Тихо вмираю...  Це вже не вперше.
Знов розчаровує безліч людей.