Ретрошутка 3

Михаил Козлов 4
        Мені не можна відставати
        Від попередників моїх
        Тому сердечно Вас із святом
        Поздоровляю від усіх,
        Кто був зі мною на майдані,
        Кто не жалкуя сил кричав,
        Щоб я країною і далі
Демократично керував.
І я керую дуже вдало,
А ті, хто був мені не рад,
Демократично вже чимало
Позбулися своїх посад.
Візьміть, будь ласка, до уваги:
Не довгий час я у керма,
А  бачите з якой повагой 
Мене шанують в С. Ш. А.
Я це кажу для того Олю,
Щоби збагнути Ви могли
Яка чудова буде доля,
Коли потрапим в НАТО ми.
Гадаю я, що ця подія
Дарунком буде для усіх.
Таку привабливу надію 
Сам Буш мені наголосив.   
                З повагою В.Ющенко.