Не займай душi

Вера Бондаренко-Михайлова
Не займай душі моєї, не ламай.
Тонку кригу цноти не порушуй.
Відбуяв мій сонячний розмай
Вже сніжком тихесеньким притрушуй.
Забувай просте моє ім'я.
Не тривож душі моєї струни.
Цю коротку мить, без вороття
забувай, хоч це солодкий трунок.
Не спивай ти чашу цю до дна
Краще буду пить її одна.