Вже досить нам ректи на долю

Вера Бондаренко-Михайлова
Вже досить нам ректи на долю.
Бажанням пута розірвать.
Зректися смутку,лиха,болю
Усіх за все перепрощать.
І полетіти в високості
На крилах стомлених надій,
І запросити щастя в гості
Під музику небесних мрій.