Ике яшэмибез

Рябина Хат
Бу доньяда ике яшэмибез
Нигэ диеп жанны телэбез
Ялган белэн дореслекне хазер
Йорэккэйлэр белэн сизэбез...

Сизэбездэ йорэкне тынламый
Хислэргэ ник ирек бирэбез
Саф хисенэ жавап тапмагачтын
Кул булырлык куз яшь тугэбез.

Гомер уза, яшэрмибез хазер
Таянырлык кеше юк янда
Кырыенда кеше булу аз шул
Тынычлык булмаса саф жанда.

Тугрылыклы, ышанычлы ирне
Кайчак гомер буе эзлибез
Лэкин андый менгэ бергенэ шул
Табу авыр шуны белмибез...