Депутатам

Александра Журавская
Вже  понад  двадцять  років  існує  перестройка,
Вже  понад  двадцять  років  люд  владу  вибира,
І  нам  від  цьої  влади  тільки  болі та  клопіт,
І  нам  від  цьої  влади - гіркота.
О,  рідні  депутати,  брати  наші  стражденні,
Ми  бачимо , болить  ваша  душа  за рідну  Україну,
За  люд  бідний,  нужденний.  За  єдність,  мир.
За  розквіт  майбуття.
Усі  наші  проблеми  ви  праведно  рішили:
По  братньому  ви  ділите  майно,
Щасливу,  добру  долю  онукам  ви  лишили,
Ви  любите  народ,  з  ним  заодно.
Усі  ваші  програми  і  ваші  обіцянки,
Ми  щиро  і  сердечно  прийняли,
І  ждемо,  не  діждемось,  коли  уже  здійсняться
Усі  вони  у  нашому  житті.
За  вами  повсякденно, і  пильно  наглядаєм,
Від  рішень  ваших – наш  добробут  і  життя.
І  кожен  день, в  молитвах,  ми  Господа  прохаєм,
Щоб  Він  зігрів  Любов’ю  вам  серця.
Щоб  рішення  й  закони,  із  мудрим  Божим  Словом,
Єдналися  і  в  ділі,  і  в  житті,
Щоб  ви  не  забували,  що  вам  дано  служіння,
А  не  безжальна  влада  над  людьми.
І  ще,  не  забувайте,  невдовзі  час  настане,
І  відповідь  прийдеться  Богу  дать
За  кожне  ваше  слово,  за  кожну  обіцянку.
За  всі  діла  -  усім   відповідать.