Роки моi, роки моi... разом з allada

Владимир Прохода
Роки мої, роки мої,
Лихо мені з вами,
Ще чарують солов’ї
Темними ночами...
 
Наче хтось штовхає в бік,
Доле, моя доле,
Закохалися на вік
Та на своє горе,
 
П'ю солодкії вуста,
А чарівні груди
Розпирає пишнота...
Невже Бог осудить?
 
Покохати хіба гріх,
Хоч сіде волосся,
Але впав до її ніг,
Як в буран колосся...
 
А роки, мої роки
Наче молодіють,
Затуманюють думки,
Перед нею мліють...
 
П.В.М. 15.08.2017г.