Доброго раночку, добр люди!

Андрей Шевчук 3
Доброго раночку, добрії люди!
Дощик скінчився, сонце встає.
Дихайте щастям на повнії груди!
Благословення Господь хай дає.
Хай не торкає печаль ваші лиця,
Радість хай повнить ваші серця.
Хай спрагу тамує вам Божа криниця
І хай обіймають вас руки Отця!
         15 серпня 2017 року.