Де зображення перекручення..

Константин Матаков
***

Де зображення перекручення
Де зчиняти крик – це не зрадництво
З попередженням пориватися
I потиснути руку пороху

Де казкар казковий i оповiдь
Синьоокий сiвач так ремствує
Купували очi, що бачили
Дiти бiсовi били байдики

Поневолення полохливого
Переможний кнець – пiдроблений
Перехрестя я з перешкодою
Незважаючи на обставини

Напiвголосно насмiхатися
Над безглуздою забороною
Впорожнi недозволеним їхати
Де зображення перекручення

        90817  15.45