Забирай!

Лиса 25
Я залишаю серце на камені, що між нами...
Тримаєш мене на відстані - думки скиглять вовками...
Ти забирай моє серце на доказ того, що люблю!
Мені воно не потрібне без тебе... Тобі віддаю!!!