Коли нема поруч тебе

Лиса 25
Без тебе завмирає серце,
Життя втрачає якийсь сенс.
Несолодко, і наче з перцем,
Життя малює котангенс.

Без тебе зачиняю душу,
Без тебе плачу, не сміюсь.
Душа без тебе у калюжі-
Я втратити тебе боюсь.

Без тебе Щастя відлітає,
Неначе куля у вісок.
Як далі жити, я не знаю -
Без тебе час, наче пісок.

Без тебе жарко, а я змерзла,
Перетворилася на тінь...
Повільно дуже я зникаю,
І відлітаю вдалечінь.

Без тебе мені надто темно...
Втрачаю день за днем себе...
Чому все так?!! Тому, напевно,
Тому що поруч нема тебе!!!