Дверi

Лиса 25
Наче у біосфері,
Ти зачиняєш двері,
Руйнуєш імперії,
Ріжеш мої артерії.

Я безпорадним птахом
Б'юся над своїм страхом.
Але зриває дахи-
Я розчинюся прахом.

Знов завмирає серце-
Атомів мегагерци
Знищать мої фортеці...
Я зачиняю дверці.