Життя

Ключник Олег
Музика: Krzesimir Debski
Слова: мої і Jacek Cygan


Як в «Порах Року»,у Вівальді
Мінявся Світ в очах твоїх!
В космічній прірві, і, насправді
Летить Життя в єдиний міг!

Zycie, Zycie - jest nowela,
Kturej nigdy nie masz dosyc.
Wczoraj bialy, bialy welon,
Jutro - biale, biale wlosy!
Zycie, Zycie jest nowela,
Raz przyjazna , a raz wroga.
Czasem, сzasem chcesz sie pozalic,
Ale nie masz juz do kogo.

І Доля кожного, насправді,
Хвитаться може і ламаться!
Як в «Порах Року» у Вівальді,
Де горе й радість можуть статься!

Zycie, Zycie - jest nowela,
Kturej nigdy nie masz dosyc.
Wczoraj bialy, bialy welon,
Jutro - biale, biale wlosy!
Zycie, Zycie jest nowela,
Co wciaga nas jak rzeka.
Chcialbys, сhcialbys dzis znac przyszlosc,
Lecz  ty musis juz poczekac...

13.08.2017