Вiн згодом часто згадував..

Константин Матаков
***

Вiн згодом часто згадував
Цiлком не задоволений
Було домашне вогнище
Зворушливi вiдносини

Що дзигою крутитися, -
I луснути вiд заздрощiв?
Кудись майнути думкою:
Не вартий дiрки з бублика

I як дiстати облизня?
Кохання за вимогою?
Красненько, панно, дякую,
Не варта шкурка вичинки

Вiн згодом часто згадував
Просвiт мигцем мiж сходами
Де ранку хоче доброго
Душа, що зустрiчалася..

     40817   7.49