Побiчнi докази..

Константин Матаков
***

Побiчнi докази
Кошлатий чоловiк
Вiдсталi погляди
Приймає кожний рiк

Порожнi вигадки
Як голуб сизий грає
Жахливi присмерки
Де ж малювання раю?

Лiворуч кучерi
Дiвчатко-небокрай
Часи розлучення
Постiйно я гультяй

Напали позiхи
Слизька тепер пiдлога
Зупинка подиху
Година йти до Бога

    30817