Волохата сон-трава

Виктория Барановская
Сон-травичка волохата
Діточок склика до хати,
Їх у ліжечка вкладає,
"На добраніч" їм співає.

Волохата сон-травичка
Ніжно їм лоскоче щічки,
Заколисує малят -
Хлопчиків, красунь-дівчат.

Квітка голову схиляє -
Сон Дарусю обіймає:
"Люлі-люлі, засинай,
Спи, манюнько, баю-бай".

Волохата сон-трава
Шлях Чумацький нахиля,
Зорі світло проливають
І принцесу колисають.

Пісню лагідну кровинці,
Златовласоньці Даринці
Хай на вушко проспіва
Волохата сон-трава.

            м. Донецьк, 13.08. 2017