Ти моя недоспiвана пiсня

Вера Бондаренко-Михайлова
Ти моя недоспівана пісня.
Ти мій вітер, мій шепіт, мій сон.
Ти в мені, а без тебе все  - після.
Після сонця - пітьма і полон.
Гіркота полинова без тебе
І в словах , і в думках, і в душі.
Мабуть довго летіли до тебе
Шоб почув їх,  мої пісні.
Може слово моє останнє
розтривожить чуйне серце твоє?
Може пісня моя прощальна
нагадає тобі, що я є.