Хто де

Евгений Рослик
Сидить киця на полиці,
У трубі живе синиця,
А собака в будиці,
А дятлик у дуплиці.

Живе риба в річці
У чистій водичці,
А зайчик у полі
Бігає на волі.

А зелений стрибунець
Він на скрипоньці гравець.
Сидить на листочку
Грає у скрипочку.

А я хлопчик гарний
Час не гаю марно.
Свою справу знаю.
Всім допомагаю.