Страх побачити

Лиса 25
Страх побачити, коли тебе інша цілує.
Страх побачити, як нею ти живеш...
Ти повітря забереш з собою,
Якщо підеш і все зачеркнеш.

Я люблю, і це не пояснити,
І благаю дати мені шанс
Довести, що почуття босими
Є між нами...  Їх не змінить час.

Страх побачити, що ти безглуздо тонеш,
І не хочеш більше щось робить.
Страх побачити, як ти кричиш від болю-
Допомоги ти не звик просить.

П'ять хвилин можуть життя змінити-
Вбити, або воскресить.
Почуття не можна відмінити-
Із душі у душу це летить.