Лиш iз ним знайдемо щастя

Вера Бондаренко-Михайлова
Хтось блукає манівцями-
Хтось упевнено крокує.
Хтось зриває собі лаври -
Хтось і похвали не чує.
Але раптом серед ночі
В серці стук - це все минуще
Тільки  з вірою у Бога
ми на цьому світі сущі.
Не здаючись перешкодам,
заборонам і нещастям
Все ж іти,іти до нього
Лиш із ним знайдемо щастя.