Боже милосердний...

Виктория 72
чуєш,Боже милосердний,
як усі тебе благають,

як мольби все посилають,
коли тяжко на душі...

а як тільки стане легше-
всі чомусь все забувають...

і живуть лиш повсякденним,
та про гроші думку мають...

бо так вийшло ,що людина
без грошей-наче тварина...

ні поїсти,ні навчатись,
лікуватись прав не має...

підешь в церкву,там без грошей,
свічку даром не дадуть!

ще засудять по заочі ..
та на двері вкажуть путь...

чуєш,Боже милосердний,
зглянься на дітей своїх,

дай нам  віру та надію,
праведним шляхом іти,

не безгрішні,норовливі,
але ж ,діти, ми твої...





+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

МОЯ РІДНА УКРАЇНА-ЗНОВУ РОЗКВІТНЕ...
ПІДЕ ХМАРА...ЗГИНЕ ЛИХО...
ВОНА БУДЕ ВІЛЬНА!