Погукай ти мене в своi зорянi сни

Вера Бондаренко-Михайлова
Погукай ти мене в свої зоряні сни
У кохання своє вирлооке,
Не чекаючи цвіту нової весни
Хай зорить воно - світле й високе.
Заквітчай білі марева цвітом ясним,
Перелесником в мріях озвися,
Задивися у очі мої голубі,
Ув обіймах моїх утопися.
А твій смуток і всі твої тихі жалі
За дощем відійдуть і розтануть.
Будуть райдуги в небі, весна й журавлі
Дні прекрасні й щасливі настануть.