Любовi Мiненко до картини Половина саду квiтне

Вера Свистун
Не примружуй повіки,
задивляючись в очі,
стигле яблуко з гілки
я зніму неохоче.
Ще живе, соковите -
хай горить на долоні -
наче серце сповите
у дівочім полоні.
Загадаю бажання
і на дві половинки
розділю мов кохання -
чоловіка і жінки...