Маленьке танго

Ключник Олег
Осінній вечір.
Жовтий лист криє землю..
Він як би знає,
Що ти маєш піти!
Все засипає,
Бо він знає напевно –
Що я не хочу, не можу,
Стривай -  мила, ти!

Приспів:

Твоя вина,
Що ти занадто покохала!
Келих вина –
Свого кохання розілляла.
Твоя вина,
Що завела себе в оману,
Що розітнула в серці рану!
Не вір нікому, йому,
Почуттю – не вір!
Твоя вина,
Його занадто покохала!
Келих вина –
Свого кохання розілляла.
Твоя вина,
Що завела себе в оману,
Що розітнула в серці рану!
Не вір нікому, йому,
Почуттю – не вір!

Не плач маленька!
Плакати нема сенсу!
Тебе – покине,
А тобі – треба жить!
Тебе – покине,
Почуття – не вернеться,
А це раніше, тобі
Треба було зробить!

Приспів:


09.08.2017