Судьба

Наталья Беляева Ерух
Судьба, где матрица жизни
Заложена в нас с рождения,
Как компьютерная программа.
Её невозможно изменить,
Как и весь наш путь.
Рельсы уже проложены,
И маршруты все предрешены.
Изменить или подкорректировать
Можно только лишь направление.


Доля

Наталія Бєляєва Єрух

Доля, де матриця життя
Закладена в нас з народження,
Як комп'ютерна програма.
Її неможливо змінити,
Як і весь наш шлях.
Рейки вже прокладені,
І маршрути усi вирішени наперед.
Змінити або підкоригувати
Можна лише напрямок.