Голод

Лиса 25
Візьми мене у свій полон!
Сховай мене у свою душу!
В твоїх губах бачу резон.
І жити мною тебе змушу!

Тримай мене! Не відпускай!
Злови!  Вдихни!  Впусти у себе!
А хочеш, ніжно обшукай-
В тобі маю значну потребу.

Поклич мене! Зламай мене!
Перетвори мене у холод!
Хай так і вічність промайне...
Я відчуваю в тобі голод!