Милий мiй, нарештi ми зустрiлися. Пiсня

Миклош Форма
1.
Милий мій, нарешті ми зустрілися.
Ми нарешті разом, милий мій.
Просто щастя наше забарилося.
Ми його докликались із мрій.

Приспів
Цілий день з тобою ми балакали.
Ми всю ніч дивились на грозу...
Так люблю тебе, що хочу плакати,
але ти простиш мені сльозу...


2.
Так буває, але все не віриться:
я тебе торкаюсь – так, ти – є.
І душа моя від щастя шириться,
бо безмежне почуття моє.

Приспів
Цілий день з тобою ми балакали.
Ми всю ніч дивились на грозу...
Так люблю тебе, що хочу плакати,
але ти простиш мені сльозу...


3.
Ми любові врешті дочекалися:
я – облишу сум, і ти – облиш...
Ми з тобою врешті закохалися:
я – лечу, і поруч – ти летиш...

Приспів
Цілий день з тобою ми балакали.
На грозу дивилися всю ніч...
Так люблю тебе, що хочу плакати,
а сльоза – одна для двох облич...