Заходняя цывiлiзацыя

Виктор Шатило
Ваганне памiж Захадам i Усходам, гэта ваганне памяцi, якая страцiла не палiтычны падмурак, прытулак, а Культуру, - Мастацтва! - без якой няма адметных рыс, каб сведчыць: вось годнасць народа...