Ой мамо-ненько

Людмила Кравченко 4
Ой мамо-ненько! Наша рідненька,
"Чого ж від нас так рано пішли?"
А діти мов зорі в небеса прозорі,
Тягнуть свій погляд ясний.

Ой мамо-ненько! Наша рідненька,
Материнську любов ми носим в душі.
Життя дарували, від недуг рятували,
Тепер ми кажем:"Спасибі тобі!"

Ой мамо-ненько! Наша рідненька,
Ночами нам сняться ваші пісні.
Ті що співали, як зорі сіяли,
Казкою, дивом, як були малі.

Ой мамо-ненько! Наша рідненька,
'Чого ж від нас так рано пішли?"
Зоря догоряє, а ми виглядаєм,
Той світ у який відійшли!!!