Анбахт кинамоли ерк. Песня бабника- неудачника!

Альберт Миракян
Анбахт кинамоли ерк     Песня бабника- неудачника!
1 к
Айн чапем  ес дзез сирум, им тhарлан ахчикнер!
Чи гитем ворит арнем,  харнывелем, шпhотвелем!
Мекыт миюсиц лавнек, чем карох ворошем!
Карkh у канонин айтпес, чем карох ентhарквем!
Прип
Таш туш им  ануш;
Сирун демков Вардануш,
Чинар боев hAйкануш,
Пhапhлик- пумпуш Сирануш!
2куп
Ду сирунес Вардануш, байц апсос хелк чунес,
Барекамнерит мечин, карцес, тhЕ хелокес!
Чем карох ес ворошем, туйл тур вор мытацем,
Вор кезниц доды раст га, к гам нор кез к арнем!
3куп
Ах, назели hАйкануш, боев- бусатовес,
Мишт кохыс кахнац линес, индз ду швак анес!
Чем карох ес ворошем, туйл тур вор мтацем,
Вор кезниц боев раст га, к гам нор кез к арнем
4куп
Эс ум тhмблик ахчикна, ануннел Сирануш!
Дзымеры лав к такацнес, им ангин им кнкуш!
Чем карох ес ворошем , туйл тур вор мтацем!
Вор кезниц чахы раст га, к гам нор кез к арнем!
5 куп
 Амбохч ашхар ман ека, кянкы индзниц теквец,
Ев индз нман hимарин воч вок чи hаванец!
Узумем дзез мотенам,  урек дук им ангин!
Тохеци дез heраца, мнаци аранц кин!
Припев
Таш туш им ануш;
Сирун демков Вардануш,
Чинар боев hАйкануш,
Пhапhлик-пhумпуш Сирануш!

Альберт Миракян.            3 августа 2017г.