Листаю страницы, перел чую стор нки...

Наталья Таурите-Тауринш
Кожний ранок починаю з Вітання з Вами шановні !!
Ніколи не знаю, що й хто мене задіє для признання.
Вдячна кожному першому прийдешному, бо він(вона),
То й є МУЗА мого дня. Виключно мої вірші перечитують вони ДУШОЮ.