Ти-все

Лиса 25
Свої думки не оддамо-
Ми один одним бредемо.
І не належим ми усім-
Для мене ти передусім.

Гудки у слухавці мовчать,
Бажання вже не приховать.
Де зараз ти?  І з ким ти є?
Ти-все моє! Ти лиш моє!

Мої слова летять у даль,
Цензура-призрачна вуаль.
Неперевершений нема,
Але ти мій!  Моя тюрма!

Давно з тобою ми на "ти"-
Заполонив мої думки.
Душа моя і навпростець
Руйнує дах твоїх фортець.

Все, що ми коїмо-наш гріх
Після заплутаних доріг.
І посилаєм якнайдалі
Усі кроки наші невдалі.