Всесв т переверта ться

Basic
Всесвіт перевертається
Брехнею стомлено гасло
Хтось за мурами кається,
Хтось карає. Власно.
.
Ті, що вчора сподівалися.
Ті,
...у кого
.........не вистачило
........................сміливості
Так нічому не навчалися,
ні, навчилися:
........... ввічності,
.............толерантності,
.......................стриманності
Поваги до зрадиків, покидків....
.
Доки, з піхви глісти повилазили
стали великі та жирні
їм вже до сраки образи
їм же до біса Вітчизна!
.
Тянуть до себе, до шлуночків...
Шлунки Сердець розірвавши
На нашому тлі візируночки
Слизькою кровью прорвавши.
.
Всесвіт перевертається
Ті, кого недороспяли , вчора -
Вже не карються
Сьогодні - Герої у хащах!
.
Мовчки з відзнакою щирою
Рублять тіла, душі, сімї
Ті, кого там не добили ми
Вас добивають в могили.
.
Хресни ходи за брехнею?
Може Рушницю, Подих?
Тільки зброя не стрілятиме -бо
Дуже ***овий в нас порох.
.
Всесвіт перевертається
Потрібно нам нове Гасло:
Щоб не було -Обїедняємось!
Бо, щось зайобують Підорасти!"