Дощем до останнiх куточкiв...

Наталья Бидненко
Дощем до останніх куточків промита,
Душа спочиває від втрат.
Уже й Рубікон, і заплачене мито,
Й немає дороги назад.

А повість життя – наче фільм без фіналу…
Чи то режисер не зумів?..
Бо я ще не встигла, мені іще мало
Кохання, і щастя, і слів…

Хай ніжністю вечір спадає на плечі
Й мене забира від зневір…
Ще будуть над хатою гнізда лелечі,
А біль упаде в синєвир.