Тоб, Во не... Таких не бува багато

Миша Стан
Тобі, Воїне... (Таких не буває багато)

Таких як він не буває багато
Щоб готові життя своє віддати
Таких як він називають Герої
Їх ворог боїться навіть без зброї

Одним із них був Цірик Володя
Що віддав життя за нашу свободу
Завдяки таким Героям як він
Ми залишаємось досі живі

Володя був один з небагатьох
Хто побував у пеклі зони АТО
Він бачив все на власні очі
Неспокійні дні і тривожні ночі

Він був там у перших рядах
На ділі а не лише на словах
У важкий для Вкраїни час
Воював він заради всіх нас

Він був командиром 9 роти
Разом з бійцями копав окопи
Більше за інших думав завжди
Навіть ділився краплею води

Спочатку Піски а потім Кримське
Не чекало біди серце материнське
Та погана прийшла додому новина
Що немає в живих вже її сина

Бракує слів щоб передати
Весь той біль що відчуває мати
Коли втрачає єдину дитину
Героя що поляг за Україну

Хай знають всі і старі і малі
Всі хто ходить по рідній землі
Поки небо блакитне і чисте
Нас оберігають Герої Вітчизни

Шану віддаймо своєму Герою
Що за нас заплатив своєю кров'ю
Аби у нас був спокій і мир
Спочивай спокійно Цірик Володимир

Автор: Міша Стан, с. Угля, 9 травня 2017 р.