Незд йсненна мр я А десь там...

Миша Стан
Нездійсненна мрія (А десь там...)

Опускається вечір над Пісками
Такими далекими а не близькими
Сплять солдати і бачать сни
Що немає вже цьої війни

Що повернуться додому вони
Як Герої своєї держави сини
Мир настане на нашій землі
І буде радість у рідній Углі

А десь там за Карпатськими горами
Над углянськими рідними просторами
Душа моя як на крилах буде літати
Там де осталась кохана мама і тато

А поки ми твердо стоїмо в окопах
Ми - славнозвісна дев'ята рота
Ми ще живі завдяки молитвам
Наших рідних коханих і мам

І чим постріл буде точніше
Тим на совісті моїй спокійніше
Бо лиш одне ми просимо в Бога
Щоб настала скоріш перемога

А десь там за Карпатськими горами
Над углянськими рідними просторами
Душа моя як на крилах буде літати
Там де осталась кохана мама і тато

Та Господь все рішив інакше
В Його руках було життя наше
Він забрав наші душі на небо
Туди де уже воювати не треба

Забрала нас війна таких молодих
А я ще життю порадіти не встиг
Я своє життя приніс у жертву
Щоб Україні не дати померти

А десь там за Карпатськими горами
Над углянськими рідними просторами
Душа моя як на крилах буде літати
Там де осталась кохана мама і тато

І не треба вже тих нагород нікому
Бо не вернусь я ніколи додому
Мене уже не побачите знову
Запам'ятайте усміхненим Вову

І якщо завинив я чимось пробачте
Тільки не треба за мною не плачте
Про одне лиш жалітиму довіку
Що не зробив щасливою свою Віку

А десь там за Карпатськими горами
Над углянськими рідними просторами
Душа моя як на крилах буде літати
Там де осталась кохана мама і тато

Автор: Міша Стан, с. Угля, 16 березня 2017 р.