Роберт Фрост. Загадка

Аркадий Равикович
Robert Frost (1874-1963) One Question

В глазах его прах, для крыла — опахало.
Он поёт ногой, подбоченясь немало,
А во рту его краска, вместо острого жала.

С английского 30.07.17.

A Poem by Robert Frost
He has dust in his eye and a fan for a wing,
a leg akimbo on which he can sing,
and dye in his mouth instead of a sting