Богородице, я зневiрився..

Константин Матаков
    ***

Богородице
Я зневірився
Бога Господа
Розчаровую

Сонце Півночі
Заспівай про рай
Приспи гнів душі
Колисковою

Не заходь у млу
Коли згасло все
Поверни святки
Божевільним нам

Ти з ікони бач
Зором Матерi:
Хай зневiрився
Плач Тобi вiддам

                290717