Вiра

Владимир Солошенко
Віра в любов-це потреба,
Віра окрилить життя.
Віра подружить із небом,
Це всіх надій майбуття.

Віру, по суті широку,
Розум вселенський єдна.
До свого бога дорогу,
Знай!-що вона лиш одна.

Бог не один в світі-знайте!
Віра лиш в  бога-свята.
В церкві гріхи сповідайте,
Істина лиш золота.

Треба повірити в себе,
Віру ділами кріпить.
Бог, десь далеко на небі,
Нам на Землі гідно жить.