Лист у депутати з нашо хати

Владислав Антипов
Дорогії депутати,
Кнопкодави-тушки!

Вирішили вам писати
Потупки й Галушки,
Та Картамишев з Алчевську,
Та ще й Забіяки...

Завели ви Україну
У такії мраки,
Що аж глянути огидно,
Соромно і лячно!
Як це тільки вам не стидно?
Як це вам не клячно?

Поверніться, вас благаєм,
Обличчям до люду,
Бо інакше, запевняєм,
Усім лихо буде:
Як візьметься люд за вила -
То стане вам горе:
Не поможуть канські віли
Й кіпрські офшори!

Тож негайно схаменіться,
Молимо вас слізно,
Бо той час не забариться,
Що буде вже піздно!

2011