Пожежi багряний вогонь..

Константин Матаков
***

Пожежi багряний вогонь
Безмовна iстота верби
Спекоти гарячий кордон
I пекла дзюрчання якбИ

Плакуча верба у вогнi
Багаття: волосся виття
Звiрячi вищання та гнiв
Зiтхання мара: каяття

     250717