Кинути життя iзнов..

Константин Матаков
***

Кинути життя iзнов
Викинутися з вiкна
Викарбувати: любов
Вилiтувати: труна

Визрiлий кiнець чуття
Викреслити нагорi
Викрадений день злиття
Виважений син зорi

Зникнути з очей – гаразд
Видрукувати: журба
Виплакати перший раз
Виправдання – не ганьба

Винищив ти серцем грiх
Винний душу лиш Йому
Пекла зневажав горiх
Як? Я досi не збагну


     230717  12.10