Неймовiрний пiвень

Константин Матаков
***

Крокує неймовiрний пiвень,
Брунатний, чорний, бiлий пан,
Вiнець розлючений червоний,
Що на верхiвцi голови

Дотепник красномовний пiвень
Досвiтнiй досвiд драмгуртка
Натщесердце напоготовi
Оспiвувати млин буття..

      210717