Невже безжурний цей малюнок..

Константин Матаков
***


Невже безжурний цей малюнок
Рiлля, селянство, дужий кiнь
Квiтнева вранцi голубiнь
Отут найкращий подарунок

Тодi зусилля недаремно
На добре чи лихе – пiтьма
Бозна-колишнiй хiд керма,
Що обертає Вiн таємно..

     200717