Смiливе прагнення до Бога..

Константин Матаков
***

Смiливе прагнення до Бога
Ченця схвильовано злiтання
Зiйти, пiднятися, тремтiти,
Не знати, вихiд це, чи вхiд

Велика лiтера абетки
Вiдома також невiдома
Нiде, нiяк, нiхто, нiколи,
Нiщо вночi, нiзвiдкiля,
Злидарювати – от сенс долi,
Любов–пiзнання Бог зцiляв

                190717