Зовнiшнiй вигляд пустелi несправжнiй..

Константин Матаков
***

Зовнiшнiй вигляд пустелi несправжнiй
Сонця напруження: б'ється як риба,
Сповнене величi лiплення мрії,
Берег пiщаний видiння примари

Пошук iснуючих i незабутнiх
Стежка томлива, важка, терпелива,
Присмерки сутностi свiтла, - мандрiвка
Так! Вочевидь прийшла Мати Марiя..


     170717